www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is YOUR PRESENCE

Mijn individuele coaching is voor jou als jij een professional of ondernemer bent die graag het verschil maakt. Mannen en vrouwen die maatschappelijk betrokken zijn en betekenisvol werk doen. Professionals die geloven in hun eigen potentieel en daarop willen voortbouwen. Misschien ontdek je welk talent er onderbelicht is. Wellicht is het nodig om vaker buiten de lijntjes te kleuren of is het eerst tijd voor vertraging. Mijn aanpak is niet standaard en ik houd niet van quick-fixes. Als je met me samenwerkt, daag ik je uit om op een dieper niveau de dialoog aan te gaan. Ik moedig je aan om te kiezen voor moed boven comfort. Want hoe meer jij tot je recht komt, hoe groter jouw impact is. 

Ik worstelde met mijn zachtheid. De dag op de heide was een intensief, maar ook prachtig proces. De stromende regen, de vennetjes, het maken van foto’s, de schrijfoefeningen en de zon die zelfs nog doorbrak. Op het einde van de ochtend stond daar opeens de schaapskudde. Heel voorzichtig liep ik naar dat ene schaap dat zo rustig bleef staan. Ik voelde de mooie zachte en warme vacht. En toen viel pas echt het kwartje. Ik kon mijn zachtheid als kracht binnenlaten.

Mirjam van der Wal – buitencoach

Wat kun je verwachten

Of je nu kiest voor een kortere of langere samenwerking, ik ben iemand die je uitdaagt, in beweging brengt of juist eerst stil doet staan. Het liefst werk ik intuïtief en gebruik ik een mix van methodieken waar ik fan van ben. Denk aan de positieve psychologie, het oplossingsgericht werken, de contextuele en systemische benadering en de gedachtengang vanuit de acceptance and commitment therapie. Ook neem ik regelmatig mijn camera mee om intuïtieve beelden te maken die we als spiegel gebruiken. Alles voor een tastbare verandering in het hier en nu. 

Welk perspectief zie ik voor jou

Ook al is elk traject uniek, er is wel een rode draad qua opbrengst. Denk aan professionals die meer richting, houvast en motivatie ervaren. Ondernemers die na afloop meer dan ooit gefocust zijn op wie ze zijn en waar ze voor staan. Medewerkers die zich vitaler voelen en zich bewuster zijn van hun drijfveren, ambitie en toegevoegde waarde. Ben jij als werkgever of HR manager benieuwd naar welk perspectief ik zie voor je medewerkers? Of wat ik voor jullie kan betekenen op het gebied van talentmanagement? Ik kom graag bij je langs op kantoor voor een oriënterend adviesgesprek. Wil jij als professional of ondernemer weten wat het traject jou kan opleveren? Ook dan plan ik graag een afspraak met je in. Dit mag telefonisch, online of als je meteen graag in beweging komt, ben je welkom voor een inspirerende wandeling in het Reevediep in Kampen. 

Hoe ziet een traject eruit?

Mijn coaching is flexibel en de vorm en frequente van de sessies stemmen we samen af. Om je een voorbeeld te geven, zie je hieronder twee vormen van mogelijke samenwerkingen. Met sommige klanten werk ik drie maanden, met anderen een maand. De genoemde prijzen zijn excl. btw en reiskosten en betalen in termijnen is mogelijk. Tussen de sessies door ben ik bereikbaar via de mail en Whatsapp. Ook werk ik met een online planbord waarbij er ruimte is voor persoonlijke opdrachten en reflectieve oefeningen. Alle trajecten zijn inclusief een aantal intuïtieve beelden die ik gedurende het proces van je maak. Als spiegel en als reminder van jouw proces.