www.marjanvanhouwelingen.nl

Wat kun je verwachten?

YOUR PRESENCE is individuele coaching in de natuur waarbij de focus ligt op je aanwezigheid in het hier en nu. Ik geloof namelijk dat het leven zoals het bedoeld is, geleefd moet worden in het nu. Misschien ontdek je welk talent er onderbelicht is. Wellicht is het nodig om vaker buiten de lijntjes te kleuren. Of is het eerst tijd voor vertraging. 

Mijn werkwijze is intuïtief en ik gebruik diverse methodieken waar ik fan van ben. Denk aan de positieve psychologie, de contextuele en systemische benadering en de acceptance and commitment therapie. Mijn camera gaat altijd mee als spiegel. Alles voor een tastbaar verschil in het hier en nu.

Voor wie is YOUR PRESENCE

Het is geschikt voor professionals of ondernemers die graag het verschil maken. Professionals die geloven in hun eigen potentieel en niet bang zijn om op een dieper niveau de dialoog aan te gaan met zichzelf. Mannen en vrouwen die niet perse behoefte hebben aan een lang traject of ellenlange praatsessies. Wel houden ze van een aanpak die niet standaard is.

Mijn aanbod is ook geschikt voor organisaties en bedrijven die investeren in het werkgeluk en vitaliteit van hun personeel. Mijn aanpak werkt preventief om uitval en verzuim te voorkomen. Ik richt me op het maken van waardegerichte keuzes, zingeving of het vinden van een nieuwe richting. Geen quick-fixes of kant en klare oplossingen, wel de kracht van tastbare veranderingen in het hier en nu. 

Mirjam van der Wal – Buitencoach

De samenwerking met Marjan was een intensief en prachtig proces. Vooraf worstelde ik met mijn zachtheid. De combinatie van alle factoren zorgden voor een verandering. De stromende regen, de juiste vragen, het maken van foto’s, de schrijfoefeningen en de zon die zelfs nog doorbrak. Het doorbraakmoment was de ontmoeting met de schaapskudde. Voorzichtig liep ik naar dat ene schaap dat zo rustig bleef staan. Ik voelde de mooie zachte en warme vacht. En toen viel pas echt het kwartje. Ik kon mijn zachtheid als kracht binnenlaten.

Zijn we een match?

Je bent welkom voor een kennismaking als je interesse voelt in dit aanbod. Mijn coaching is flexibel en de vorm, frequentie en de inhoud stemmen we samen af. 

Wat levert het op?

Zelf ben ik onder de indruk van de kracht van een natuurlijke leeromgeving. De natuur is een prachtige plek voor reflectie en groei. Met daarbij mijn camera als spiegel. Ook al is elke samenwerking uniek, er is wel een rode draad qua opbrengst. Denk aan professionals die meer richting, houvast en zingeving ervaren. Ondernemers met meer rust en helderheid. Medewerkers die zich vitaler voelen en zich bewuster zijn van hun toegevoegde waarde.