"Door het in beeld brengen van de buitenkant, wil ik van binnen iets raken."

Op het gebied van fotografie kun je bij mij terecht voor persoonlijke portretten in magazines en sfeerimpressies van je bedrijf of evenement. Daarnaast fotografeer ik graag in opdracht voor particulieren, zoals gezinsfotografie, bruiloften en uitvaarten. Mijn missie is om fotografie als middel in te zetten om mensen hun kracht te laten ontdekken, zichtbaar te zijn, herinneringen mee te geven en te inspireren. 

"Schrijven is voor mij schilderen met woorden, ieder mens heeft een kleurenpalet aan verhalen in zich."

Ik schrijf voor magazines die inspireren en raken, voor ondernemers die met hun bedrijf de wereld een stukje mooier maken en voor iedereen die een écht verhaal wil. Mijn teksten hebben allemaal een overeenkomst, het zijn namelijk verhalen die krachtig en eerlijk zijn. Het liefst schrijf ik persoonlijke teksten waarin het verhaal van de mens centraal staat.

Investering

Zakelijke fotografie en tekst

Teksten en beelden die het persoonlijke verhaal van je onderneming vertellen. Een mooi portret in een tijdschrift of een sprekende tekst over jezelf voor op je website. Omdat iedere opdracht uniek is, maak ik graag een offerte op maat. 

Portretfotografie

Een ontmoeting in de natuur of op een gave locatie. Vanuit de verbinding tussen jou en mij breng ik je mooi in beeld. Met oog voor wie jij echt bent. Investering vanaf 175 euro. 

Gezinsfotografie

Een fijn moment voor jullie als gezin, vol met echte en liefdevolle momenten. Beelden voor nu én als herinnering voor later.  Investering vanaf 235 euro. 

Trouwfotografie

Een dag vol liefde en mooie momenten. Met oog voor emotie en detail vertel ik jullie verhaal, persoonlijk en puur. Prijzen op aanvraag.  

© 2017 Marjan van Houwelingen • Krachtig in beeld en tekst

KVK 67334849