www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is STORYTELLING

Ik ben er voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een fotograaf die meer doet dan alleen een paar plaatjes maken.  Het liefst werk ik samen met ondernemers en professionals die niet bang zijn om een laagje dieper te gaan. Ik heb een voorliefde voor onderwerpen en thema’s die raken, schuren of iets in beweging brengen. Ik houd van de schoonheid van de mens, inclusief het rauwe randje. Misschien heb je een beeldbank nodig die naadloos aansluit bij je visie en waarden of heb je een persoonlijke portretserie nodig voor al je medewerkers. Wellicht ben je betrokken bij een maatschappelijke campagne en wil je beeld dat iets aan het licht brengt. 

Wat kun je verwachten

STORYTELLING betekent dat je een laagje dieper gaat. Het is fotografie dat een verhaal vertelt. Bij mij hoef je niet te zijn voor het perfecte plaatje. Ik begin nooit bij de buitenkant. Mijn eerste vragen gaan niet over je kleding, locatie of je branding. Wel wil ik weten wie jij bent. Waar jij voor staat en blij van wordt. Ook wil ik weten welke thema’s voelbaar mogen zijn in je beelden. En als ze voelbaar zijn, wat jou en de ander dan raakt. Mijn werkwijze wordt omschreven als creatief, doortastend, integer en verrassend. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % btw. Voor de reiskosten reken ik 0,50 cent p/km vanaf Kampen. De reiskosten zijn een combinatie van brandstof, afschrijving en reistijd.  Stel dat je een locatie wilt huren, is dat voor je eigen rekening. Zelf ken ik veel mooie plekken in de natuur en heb ik een atelier in een oude fabriek in de omgeving van Kampen.