www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is STORYTELLING

Ik ben er voor bedrijven en organisaties die geloven in intuïtieve en eerlijke fotografie. In foto’s die een verhaal vertellen. Misschien heb je een beeldbank nodig die naadloos aansluit bij je visie en waarden. Wellicht ben je betrokken bij een maatschappelijke campagne en wil je beeld dat een diepere laag raakt. Ook fotografeer ik graag bevlogen en zelfbewuste professionals of ondernemers die hun groei en transformatie willen vieren. Je gelooft in de kracht van intuïtieve foto’s die spiegelen wie je in essentie bent. Het is voor jou een verademing om niet langer te wachten tot je proces klaar is. Of perfect. Dit ben jij nu. Alles wat komt, is later. 

De samenwerking heeft me veel gebracht. Ik voel nu heel duidelijk welke lijn ik in mijn communicatie wil laten zien en vanuit welke plek en basishouding ik dit ga doen. Alsof ik dit tijdens de fotoshoot geoefend heb en nu door kan trekken naar de buitenwereld. Ik ben ervan gegroeid!

Leontine Kremers – Schrijver en paardencoach

Wat kun je verwachten

STORYTELLING betekent dat je een laagje dieper gaat. Het is fotografie dat een verhaal vertelt. Ik heb een voorliefde voor onderwerpen en thema’s die schuren. Ik houd van de schoonheid van de mens, inclusief het rauwe randje. Ik geloof niet dat alles in het leven maakbaar is. Bij mij hoef je niet te zijn voor het perfecte plaatje. Het leven komt en gaat, met ups en downs. En middenin dat proces bepaal jij wie je bent. Wat je te doen hebt in het hier en nu. Misschien laten de foto’s precies zien welke groei jij doormaakt. Wellicht versterkt het beeldmateriaal je maatschappelijke boodschap. Mijn fotografie is een manier om te spiegelen, impact te maken of iets aan het licht te brengen. 

Zijn we een match?

Je bent welkom als je interesse voelt in mijn aanbod. Ik spreek je graag over je wensen of ideeën en denk met je mee tijdens een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Het traject is altijd inclusief een gedegen voorbereiding en een evaluatie- en adviesmoment. De prijzen zijn excl. btw en reiskosten. Natuurlijk is er de optie om extra beelden, luxe fotoafdrukken of tijd bij te boeken.