www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is STORYTELLING

Ik ben er voor bedrijven en organisaties die geloven in intuïtieve en eerlijke fotografie. In foto’s die een verhaal vertellen. Misschien heb je een beeldbank nodig die naadloos aansluit bij je visie en waarden. Wellicht ben je betrokken bij een maatschappelijke campagne en wil je beeld dat een diepere laag raakt.

Ook fotografeer ik graag bevlogen en zelfbewuste professionals of ondernemers die hun groei en transformatie willen vieren. Die geloven in de kracht van intuïtieve foto’s die de essentie weerspiegelen. Je hoeft niet eindeloos te wachten tot je proces klaar is. Of perfect. Dit ben jij in het hier en nu. Alles wat komt, is later. 

Wat kun je verwachten

STORYTELLING betekent dat je een laagje dieper gaat. Het is fotografie dat een verhaal vertelt. Ik heb een voorliefde voor onderwerpen en thema’s die raken of schuren. Ik houd van de schoonheid van de mens, inclusief het rauwe randje. 

Bij mij hoef je niet te zijn voor het perfecte plaatje. Ik begin nooit bij de buitenkant. Mijn eerste vragen gaan niet over je kleding, locatie of je branding. Wel wil ik weten wie jij bent. Waar jij voor staat en blij van wordt. Ook wil ik weten welke thema’s voelbaar mogen zijn in je beelden. En als ze voelbaar zijn, wat jou en de ander dan raakt. 

 

Door de samenwerking voel ik nu duidelijk welke lijn ik in mijn communicatie wil laten zien. 

Leontine Kremers – Schrijver en paardencoach

De samenwerking heeft me veel gebracht. Ik voel nu heel duidelijk welke lijn ik in mijn communicatie wil laten zien en vanuit welke plek en basishouding ik dit ga doen. Alsof ik dit tijdens de fotoshoot geoefend heb en nu door kan trekken naar de buitenwereld. Ik ben ervan gegroeid!

Judith Teekens – Eigenaresse zorgboerderij

De sessie met Marjan was een feestje. Prachtige beelden die ik ook mee neem in mijn hart. This is me. Het zelfvertrouwen waar we het over hadden. Het mogen laten zien wie je bent. Jezelf in de ogen kijken of met andere ogen naar mezelf kijken. Ik zie de transformatie in mezelf. Blij mee.

Zijn we een match?

Je bent welkom als je interesse voelt in mijn aanbod. Ik spreek je graag over je wensen of ideeën en denk met je mee tijdens een inspiratiegesprek.

Voor 1 uur fotografie reken ik €497 excl. btw en reiskosten*. Dit is inclusief de voorbereiding, fotografie op locatie, 10 beelden naar keuze en een evaluatie en adviesmoment na afloop. Er zijn diverse opties om meer waarde toe te voegen. Denk aan extra beelden, luxe fotoafdrukken of extra tijd. 

*Een korte fotoshoot plannen we op maximaal een half uur rijden vanaf Kampen. Als de afstand langer is, reken ik naast de reiskosten ook een vergoeding voor de reistijd. Bij grotere opdrachten ga ik uit van maximaal 1.5 uur rijden. 

MINI-SHOOT op locatie

Af en toe organiseer ik een dag waarop ik meerdere kortere shoots achterelkaar inplan. Als jij (nog) niet toe bent aan een complete fotoshoot, maar wel een paar nieuwe foto’s wilt, is dit wellicht een mooi aanbod voor jou. Mijn ervaring is dat we zelfs binnen dertig minuten enkele mooie portretten kunnen maken.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland. Als je interesse hebt, laat het me weten zodat je meteen bericht krijgt als ik een nieuwe datum heb.