www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is het

YOUR PRESENCE is individuele coaching voor professionals of ondernemers die het verschil maken. Gedreven mensen die behoefte hebben aan iemand die meedenkt in het maken van waardegericht keuzes. Misschien wil je sparren over bepaalde patronen of gebeurtenissen. Wellicht voel je diep van binnen het verlangen om steviger geworteld te zijn. 

Ondanks dat je focus vaak op anderen ligt, ben je iemand die durft te investeren in je eigen ontwikkeling, vitaliteit en welzijn. Je gelooft niet in quick-fixes, wel in de kracht van tastbare veranderingen in het hier en nu.

Wat kun je verwachten

YOUR PRESENCE is een mix van persoonlijke coaching in de natuur en online contact. Geen ellenlange praatsessies, wel een mix van scherpe vragen, creatieve opdrachten, systemische oefeningen en de kracht van mijn camera. Mijn camera zet ik in als middel om je te spiegelen en je perspectief te verbreden.

Mijn werkwijze is intuïtief én gegrond op levenservaring en methodieken en theorieën waar ik fan van ben. Ik ben niet bang om op plekken te komen waar we het beide niet weten, om mee te voelen en te luisteren naar wat er is. Misschien ontdekken we samen dat je van richting wilt veranderen. Wellicht word jij je bewuster van wie je bent en wat jij te brengen hebt.

Werk met mij

Dichtbij jezelf en bij de natuur ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Ik ben er niet om je van alles te leren. Wel om je een ander perspectief te geven op wat er is. Ben jij er klaar voor? Dit is de deal: 

  • Telefonische kennismaking om te ontdekken of we een match zijn en welk traject het beste bij je vraag past. 
  • Online vragenformulier die je tot nadenken zet.  
  • Diverse sessies in de natuur en momenten van online contact. 
  • Een aantal foto’s naar keuze. 

Je kunt al met me samenwerken vanaf €375. De genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. De sessies vinden plaats op maximaal een half uur rijden vanaf Kampen. Bij een langere afstand reken ik een reisvergoeding. Naast dat de optie er is om in termijnen te betalen, zijn er vaak mogelijkheden om het traject (deels) te laten vergoeden door je werkgever of middels een subsidie. 

Wat levert het op?

Ook al is iedere samenwerking uniek, er is wel een rode draad qua beleving en opbrengst. 

  • Buiten word je kleiner en je omgeving groter. Je perspectief verandert.
  • Je ontdekt dat het ook klein en simpel mag zijn. Klein is, zijn met wat er is. 
  • In de natuur gaat alle ruis letterlijk uit, om te voelen wat er echt is. Je leert meer te gronden, met beide voeten op de grond.
  • Je bent je bewuster van wie je bent, wat je doet en wat jij te brengen hebt. Om van daaruit de juiste keuzes te maken. 
  • De foto’s voelen als een cadeautje, als spiegel en ter herinnering aan je proces.