www.marjanvanhouwelingen.nl

YOUR PRESENCE

Er schuilt een vrouw met lef in jou. Dat voel je. 

Maar laat je dat ook zien in je presence? Of houd je het nog altijd een beetje braaf om maar niet teveel op te vallen? Want heel eerlijk, opvallen dat deed je vroeger weleens en dan werd er gezegd: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. Die overtuiging die er zit op puur jezelf zijn en alle facetten van jezelf te omarmen en te laten zien, is vrij hardnekkig. 

De afgelopen tijd heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk is het een doorlopend proces om jezelf steeds meer te doorgronden en aan te kijken wie je diep vanbinnen bent. Maar je voelt wel dat je nu op een punt staat om dit naar buiten te brengen. Zichtbaar te maken. Te delen. 

Beelden lenen zich hier perfect voor. Ze laten precies die groei zien die jij als persoon en ondernemer doormaakt. Ze versterken jouw boodschap. Maar beelden laten jou ook zien wat je zelf nog niet ziet. Ze zijn als een spiegel voor je. Als een reflectie van wat er nog in jou ‘blokkeert’ waardoor je niet je volle potentie leeft.

Ik geloof niet in de studio beelden die net iets te geposeerd zijn en als doel hebben: zichtbaar zijn. Ik ben er van overtuigd dat de kracht zit in de gelaagdheid van jouw bedrijf. In mijn aanbod help ik jou aan meer persoonlijkheid, lef en gelaagdheid in jouw presence. Hierbij combineer ik mijn liefde voor fotografie, coaching en de natuur. Ik daag je uit om een reis van binnen naar buiten te maken. Gebruiken we rauwe beelden als spiegel voor wie je in essentie bent. Kleuren we buiten de lijntjes, om jezelf onder ogen te komen. Ik laat zien wat jij nu nog niet ziet! 

WILD PRESENCE # 1 dag

In deze coachsessie in de natuur plannen we vooral niet te veel, maar laten we juist ontstaan wat zich mag ontvouwen in jouw proces. Ik bevraag, observeer en beweeg mee met wat er nodig is. Wie weet duik je het koude water in, ga je aan de slag met een creatieve schrijfoefening en ontstaan er intuïtieve beelden die we als spiegel gebruiken.  

Wellicht kun jij je er nu nog niks bij voorstellen, maar geloof me: het werkt bevrijdend. Niet alleen voor jezelf maar ook in je positionering en content. Want je laat iets zien wat niet veel mensen durven te laten zien. Je laat zien wat er buiten de lijntjes voor magische dingen zijn. 

Online module ter voorbereiding


Sessie van 4 uur in de natuur in de omgeving van Kampen – inclusief lunch


Na afloop kies je 10 beelden die intuïtief zijn ontstaan tijdens de sessie. Extra beelden bijbestellen is mogelijk

€797 

excl. BTW

YOUR PRESENCE # 2 maanden

In dit traject maken we gebruik van een gouden combi tussen intuïtie en strategie. Samen gaan we op zoek naar de gelaagdheid in jouw bedrijf. Ik help jou aan een beeldbank met diepgang. Soms betekent dat we werken met een beeldstrategie op een stoere industriële locatie, soms struinen we door het bos om intuïtief beelden te maken. 

Een ding is zeker, de focus leggen we niet op jouw buitenkant. Samen gaan we heel wat laagjes dieper. Op zoek naar wie jij werkelijk bent. Want alles draait om jouw essentie. Geen filters en perfecte plaatjes meer voor jou. Jij gaat next level, voor de volle 100% op jouw manier. 

Online module ter voorbereiding


2x online sessie over jouw positionering


3 uur fotografie op locatie naar eigen keuze


Beeldbank met 40 foto’s naar keuze. Extra beelden bijbestellen is mogelijk.


Online inspiratiesessie over je content


Extra’s:

Persoonlijke PDF met jouw beeldstrategie & shotlist + Advies over locatiekeuze, kleding en styling

€1597 

excl. BTW, reisvergoeding en parkeerkosten.

Alles rondom locatiehuur, visagie en haarstyling zijn voor eigen regie en rekening.

Menu