www.marjanvanhouwelingen.nl

Wat kun je verwachten

INTO THE WILD is coaching in de natuur, voor groepen en individuen. Geen ellenlange praatsessies, wel een mix van scherpe vragen, creatieve opdrachten, systemische oefeningen en de kracht van mijn camera. Misschien ontdek je welk talent er onderbelicht is. Wellicht is het nodig om vaker buiten de lijntjes te kleuren of is het tijd voor vertraging. Mijn werkwijze is intuïtief én gegrond op levenservaring en methodieken en theorieën waar ik fan van ben. Denk aan de positieve psychologie, de contextuele en systemische benadering en de acceptance and commitment therapie. 

Voor wie is het groepsaanbod

Mijn groepsaanbod is geschikt voor teams die toe zijn aan ontspanning, verbinding en verdieping. Professionals die graag iets anders willen dan een training onder een systeemplafond. Het is tijd voor een frisse wind en een andere blik.

Daarnaast organiseer ik vier keer per jaar een seizoensgebonden Into the Wild met open inschrijving. Of je nu alleen komt of samen met een collega, voor deze edities geldt: ook al zijn we met een groep, de focus ligt op je eigen proces. 

De prijzen zijn exclusief 21 % btw. Voor de reiskosten reken ik 0,50 cent p/km vanaf Kampen. De reiskosten zijn een combinatie van brandstof, afschrijving en reistijd. De optie om extra foto’s te laten maken, is er tegen een meerprijs van €30 per foto.  

Voor wie is de individuele coaching

Mijn individuele coaching is geschikt voor professionals of ondernemers die het verschil maken. Gedreven mensen die geloven in hun eigen potentieel en behoefte hebben aan iemand die meedenkt over het maken van waardegerichte keuzes, zingeving of het vinden van een nieuwe richting. Mijn aanbod is ook passend voor organisaties en bedrijven die investeren in het werkgeluk en vitaliteit van hun personeel. Geen quick-fixes of kant en klare oplossingen, wel de kracht van tastbare veranderingen in het hier en nu.

De pakketprijzen zijn exclusief 21 % btw. Of je nu ondernemer of in loondienst bent, er zijn soms mogelijkheden om het traject te vergoeden. Ik denk hierin graag mee. Zit er geen passend pakket voor jou tussen? Neem dan contact op om je wensen met me te bespreken.  

Wat levert het op?

Ik geloof in de kracht van een natuurlijke leeromgeving. Buiten ben je meer ontspannen, creatiever en werk je gemakkelijker samen. De natuur is een prachtige plek voor reflectie en groei. Ook al is elke samenwerking uniek, er is wel een rode draad qua opbrengst. Denk aan professionals of ondernemers die gedurende het traject meer richting, houvast en zingeving ervaren. Ze voelen zich vitaler en zijn zich bewuster van hun toegevoegde waarde. Teams en groepen ervaring tijdens de wandeling ruimte voor reflectie, ontspanning en verdieping. Na afloop ontstaat er nieuwe inspiratie, energie of richting.