www.marjanvanhouwelingen.nl

Wat kun je verwachten

INTO THE WILD is een groepsaanbod op een prachtige plek in de natuur. Waar we met de voeten in de modder een reis naar binnen en buiten maken. Geen ellenlange praatsessies of een maandenlang traject. Ik geloof dat het niet altijd groots of lang hoeft te zijn om impact te maken. Een ochtend in het bos doet al wonderen. 

Het aanbod bestaat uit een mix van wandelen en coaching. Denk aan creatieve schrijfopdrachten, systemische oefeningen en reflectieve en speelse momenten. Mijn camera gaat altijd mee voor een intuïtief portret van iedereen. Als spiegel en ter herinnering aan jullie proces.

Voor wie is INTO THE WILD

Dit groepsaanbod is geschikt voor teams die toe zijn aan ontmoeting, ontspanning en verdieping. Jullie zijn toe aan iets anders dan een training onder een systeemplafond. Het is tijd voor een frisse wind en een andere blik.

Dit aanbod is er ook voor coaches, therapeuten of scholen die de waarde inzien van mij als externe partner. INTO THE WILD is een aanvulling op een bestaand programma of aanbod. Ik ben diegene die net even anders kijkt en jouw groep op een verfrissende manier stil laat staan of in beweging brengt.

Ook organiseer ik regelmatig een INTO THE WILD met open inschrijving. De groep bestaat dan uit een mix van mensen die zich individueel of samen met een bekende of collega aanmelden. De eerstvolgende data staan onderaan deze pagina.

Wat levert het op?

In mijn ogen is de natuur de ideale omgeving voor groei en ontwikkeling. Buiten ben je meer ontspannen, creatiever en werk je gemakkelijker samen. Ook al verloopt iedere expeditie anders, toch zijn er overeenkomsten qua opbrengst. Tijdens de wandeling ervaren deelnemers ruimte voor reflectie, ontspanning en verdieping. Na afloop is er nieuwe inspiratie, energie of richting ontstaan. Denk aan teams die een sterker wij-gevoel ervaren. Of aan professionals die zich bewuster zijn geworden van het hier en nu. Ook is het aanbod helpend voor leerlingen of cliënten die bijvoorbeeld milder naar zichzelf willen leren kijken.

Als collega’s weten we elkaar nu beter te vinden.

Sam – Managment assistent

Het was ontzettend leuk om als collega’s samen de natuur in te gaan. Marjan begeleidt het op een ontspannen en fijne manier. Het programma gaf sturing en er was ruimte voor ontspanning. Het is erg waardevol dat alles ook mooi in beeld is gebracht. De opbrengst van de dag is dat we veel plezier hebben gehad en elkaar als collega’s beter weten te vinden. 

Rien Tanghe – Ondernemerscoach
Het is bijzonder hoe Marjan zo’n sessie neerzet. Vanuit haar pure zelf. En daarmee mij en anderen inspireert. Vrijheid schept. Vertrouwen creëert. Het is een heerlijke ambiance van jezelf kunnen zijn. Dat is wat Marjan met haar persoonlijkheid weet uit te lokken. Tegelijkertijd triggert ze me om nieuw terrein te ontdekken en te overwinnen.

Voel je interesse?

Ik kom graag met je in gesprek als je enthousiast bent over een INTO THE WILD voor je team, klanten of leerlingen.

Als wij gaan samenwerken, stemmen we samen af over de inhoud en het doel van het programma. Je ontvangt een online module ter voorbereiding en aan de hand van jullie input maak ik een programma op maat. Om je een indicatie van de kosten te geven: voor een dagdeel reken ik €749 excl. btw.

 Heb je ideeën over onze samenwerking? Ik sta ervoor open om kennis te maken en te verkennen waar wij elkaar kunnen versterken. 

Open inschrijving 

Regelmatig organiseer ik een INTO THE WILD met een open inschrijving. Ook al zijn we met een groep, de focus ligt op je individuele proces. Het is een mooi aanbod voor iedereen die zin heeft om met de voeten in de modder een reis naar binnen en buiten te maken.

Een ticket is verkrijgbaar voor €97 excl. btw. Na afloop ontvang je 1 digitale foto naar keuze met als optie om extra beelden bij te bestellen. De locatie verschilt per datum. Als richtlijn houd ik per groep ongeveer 4 tot 6 personen aan.

Laat me weten als je interesse voelt om een keer mee te gaan, dan houd ik je op de hoogte van de eerstvolgende datum.