www.marjanvanhouwelingen.nl

Voor wie is INTO THE WILD

Dit groepsaanbod is geschikt voor professionals en ondernemers die sociaal betrokken zijn en impact willen maken. Als team of organisatie hecht je waarde aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Je houdt ervan om buiten de kaders te denken en bent toe aan iets anders dan een training onder een systeemplafond met flap-over. Het is tijd voor een frisse wind en een andere blik. Dit aanbod is ook passend voor coaches, therapeuten of scholen die de waarde inzien van een externe partner. Iemand die net even anders kijkt en het persoonlijke proces van klanten of leerlingen op een verfrissende manier in beweging brengt.

Wat kun je verwachten

INTO THE WILD is een dagdeel op een prachtige plek in de natuur. Waar we met de voeten in de modder een reis naar binnen en buiten maken. Dit aanbod is meer dan een leuk uitje. Naast dat er ruimte is voor ontspanning en plezier, ga ik graag de diepte in. Het bestaat uit een mix van wandelen en coaching. Denk aan creatieve schrijfopdrachten, systemische oefeningen en reflectieve en speelse momenten. Mijn camera gaat altijd mee voor een intuïtief portret van iedereen. Als spiegel en ter herinnering aan jouw proces. Ik werk niet met een dichtgetimmerd programma. Natuurlijk stemmen we af over de kern en de inhoud, maar mijn werkwijze is intuïtief en ik durf mijn aanpak ter plekke aan te passen als ik iets anders signaleer wat de aandacht verdient.

Wat levert het op?

In mijn ogen is de natuur de ideale omgeving voor groei en ontwikkeling. Buiten ben je vaak meer ontspannen, creatiever en werk je gemakkelijker samen. Ook al verloopt iedere expeditie anders, toch zijn er overeenkomsten qua opbrengt. Tijdens de wandeling ervaren deelnemers ruimte voor reflectie, ontspanning en verdieping. Na afloop is er vaak nieuwe inspiratie, energie of richting ontstaan. Denk aan teams die na afloop een sterker wij-gevoel ervaren. Of aan professionals die aangeven dat deze ochtend heeft geholpen om een nieuwe start te maken na een onrustige periode. Ook is het aanbod helpend voor leerlingen of medewerkers die bewuster willen worden van hun talent.

Het is bijzonder hoe Marjan zo’n sessie neerzet. Vanuit haar pure zelf. En daarmee mij en anderen inspireert. Vrijheid schept. Vertrouwen creëert. Het is een heerlijke ambiance van jezelf kunnen zijn. Dat is wat Marjan met haar persoonlijkheid weet uit te lokken. Tegelijkertijd triggert ze me om nieuw terrein te ontdekken en te overwinnen.
Rien Tanghe – Ondernemerscoach

Ik heb genoten van de ochtend. De afwisseling tussen het wandelen en de oefeningen is heel fijn. Iedereen uit het team kon op deze manier z’n eigen proces aangaan. Marjan haar manier van benadering geeft vertrouwen en je ziet dat iedereen zich snel openstelt. Mijn thema was zien en gezien worden en daar nodigde Marjan me echt voor uit. 
Wilma Massop – Projectmanager

Het was een cadeautje aan mezelf. Door de uitdagende oefeningen ontstond er verbinding met de groep én met mezelf. De magische plek en de prikkelende, verdiepende vragen van Marjan brachten me terug naar mezelf als onbezorgd, speels en vrolijk meisje. Het was fijn om haar weer te ontmoeten en terug te zien op de pure foto’s die Marjan maakte.

Annerieke Siemons – Meidencoach

 

In de natuur ben je meer ontspannen, creatiever en werk je gemakkelijker samen

Voel je interesse?

Om te verkennen of er een match is met jou en je organisatie of bedrijf, spreek ik eerst af via Zoom. Als er een klik is, spar ik graag met je over de vorm en inhoud van jullie ideale training. Om een indicatie te geven van de kosten, zie het afgebeelde programma ter voorbeeld. Deze prijs is excl. btw en reiskosten. Dit aanbod is het meest geschikt voor kleine groepen of teams van 4 tot 8 volwassenen of jongeren. Er zijn verschillende opties om meer waarde toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fotoafdruk die je cadeau doet aan alle deelnemers. Ook kun je na afloop extra beelden bijbestellen. Uit ervaring weet ik dat een dagdeel in de natuur veel in beweging kan brengen. En toch ben ik me ook bewust dat een duurzame verandering soms vraagt om een langer proces. Ik sta er daarom altijd voor open om te verkennen hoe we dit vorm kunnen geven binnen jouw organisatie, bedrijf of school.

Open inschrijving 

Regelmatig organiseer ik ‘een Into the Wild’ met een open inschrijving. De groep bestaat uit een mix van mensen die zich individueel of samen met een bekende of collega aanmelden. Deze data deel ik hier en in mijn inspiratiemail. 

Op donderdag 1 december ga ik met een kleine groep de natuur in. Of je nu therapeut, docent of ondernemer bent, het past bij jou als je toe bent aan iets anders dan een workshop of training onder een systeemplafond. Het is een mooi aanbod voor jou als jij zin hebt om met je voeten in de modder een reis van binnen naar buiten te maken.

  • Donderdag 1 december van 10.00 – 12.30 uur.
  • Investering is €97 per persoon, excl. btw
  • In de omgeving van Epe/Heerde.
  • Groep van 4 tot 6 personen
  • Na afloop ontvang je 1 digitale portretfoto

Interesse? Meld je aan via de mail of whatsapp.