www.marjanvanhouwelingen.nl

INTO THE WILD

Een ochtend in de natuur doet al wonderen

Soms is het heerlijk om even uit je eigen bubbel te stappen. Wellicht trek jij je af en toe terug om naar binnen te keren. Doe je een social detox of ga je op retraite. Ik geloof dat het niet altijd groots hoeft te zijn om impact te maken. Een ochtend in de natuur doet al wonderen. Into the Wild is een ochtend met ruimte voor alles wat er ontstaat. Avontuurlijk en speels. Met oog voor de diepere laag. Wat kun je verwachten? Niets. Omdat een verwachting niet de deuren opent naar een diepere laag. Al kan ik wel iets delen over de ervaringen van eerdere deelnemers.

INTO THE WILD 

Ik nodig jou graag uit om samen op expeditie te gaan. Om samen met een groep ondernemers met de voeten in de modder een reis van binnen naar buiten te maken. Een ochtend waarin we coach- en schrijfoefeningen doen die je confronteren en eerlijke inzichten geven. Geen quick fix, wel een tastbare verandering in het hier en nu.

Sessie van 2.5 uur in de natuur met een groep van 4 tot 6 personen


Na afloop ontvang je 1 intuïtief beeld naar keuze*


€97,- 

excl. BTW

*Extra beelden bijbestellen is mogelijk voor €25,- per foto.

De eerstvolgende datum is: 

Maandag 11 juli in de omgeving van Kampen 

Deze sessie kun je ook boeken als bestaande groep of team. Samen stemmen we af over de locatie, aantal personen en duur van de sessie. Prijs op aanvraag.