www.marjanvanhouwelingen.nl

Alles draait om de essentie en het verhaal van jouw bedrijf

 INTUITIEF PORTRET

Tijdens deze intuitieve fotoshoot plannen we niet te veel, maar laten we juist ontstaan wat zich mag ontvouwen in het proces. Ik bevraag, observeer en beweeg mee met wat er nodig is. Mét mijn camera laat ik zien wat gezien mag worden.

Online module ter voorbereiding


45 minuten fotografie op locatie in omgeving van Kampen. Extra tijd bijboeken is een optie. 


10 beelden naar keuze. Extra beelden bijbestellen is mogelijk.


Afsluitende call via Zoom.

€497 

excl. BTW en reiskosten

STORYTELLING

In dit traject maken we gebruik van een gouden combi tussen intuïtie en strategie. Soms betekent dit dat we werken met een beeldstrategie op een stoere industriële locatie met figuranten, wellicht struinen we door het bos om intuïtieve beelden te maken. Een ding staat voorop, de focus leggen we niet op jouw buitenkant. Alles draait om de essentie en het verhaal van jouw bedrijf. 

Online module ter voorbereiding.


Online sessie waarin we dieper ingaan op de essentie van jouw bedrijf


3 uur fotografie op locaties naar eigen keuze. Extra tijd bijboeken is een optie. 


40 beelden naar keuze. Extra beelden bijbestellen is mogelijk.


Online inspiratiesessie over jouw positionering

€1497 

excl. BTW en reiskosten

Betalen in 2 termijnen is  mogelijk

#wat levert het me op?

Ook al kies jij bewust voor een fotografiepakket zonder coaching, toch krijg je meer dan alleen foto’s. Samenwerken met mij betekent dat je een laagje dieper gaat. Misschien laten de beelden jou precies zien welke groei jij als ondernemer doormaakt. Wellicht wordt je boodschap steviger of helderder. Of ontdek je dat er veel meer in jou schuilt dan dat je eerder liet zien. Geloof me, het gaat veel verder dan alleen foto’s. 

#wat is je achtergrond? 

Sinds vijf jaar ben ik ondernemer. Eerst als tekstschrijver en ondernemersfotograaf. Nu combineer ik coaching met fotografie. Voorheen werkte ik in de jeugdzorg. De eerste jaren met name in de gezinshulpverlening.  De langste periode had ik een coachende en adviserende rol  voor zelfstandig ondernemers (zorgboerderijen). En nu valt alles  samen en geef ik mijn klanten het allerbeste wat ik in huis heb. 

#wat maakt ons een match? 

Je bent een levensgenieter, een leider en een dromer. Op jouw manier wil je de wereld een stukje mooier maken. Je bent niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en je kiest lef boven comfort. Je bent iemand die op een dieper niveau het dialoog aangaat. Maar je voelt ook dat het tijd voor jou is om meer persoonlijkheid, lef en diepgang te laten zien. Om voor de volle 100% je eigen pad te bewandelen.