www.marjanvanhouwelingen.nl

Wellicht ben je enthousiast over mijn aanbod en wil je contact om te kijken of we een match zijn. Misschien heb je een specifieke vraag over iets dat niet op mijn website staat, maar wat je wel aan me wilt voorleggen. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik contact op. Je mag me natuurlijk ook bellen of via whatsapp benaderen via de link rechts onderin.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Je merkt aan alles dat de natuur dé plek is waar Marjan het beste van zichzelf kan geven. 

Nancy Wolting – Stichting Present

Het was heerlijk om in de natuur te zijn en die te laten spreken. Je merkt aan alles dat dit de plek is waar Marjan het beste van haarzelf kan geven. Ze helpt je op een natuurlijke manier bij je innerlijke zoektocht. De dingen die ze zegt, vind ik krachtig. Ze geven stof tot nadenken of dagen uit, zonder opdringerig te zijn. De foto’s geven mij houvast om weer daar te komen waar ik die ochtend was.

Annerieke Simons – Meidencoach

De groepssessie met Marjan was een cadeautje aan mezelf. Door de uitdagende oefeningen ontstond er verbinding met de groep én met mezelf. De magische plek en de prikkelende, verdiepende vragen van Marjan brachten me terug naar mezelf als onbezorgd, speels en vrolijk meisje. Het was fijn om haar weer te ontmoeten en terug te zien op de pure foto’s die ze maakte.