www.marjanvanhouwelingen.nl

YOUR PRESENCE

Verandering vanuit moed brengt je dichterbij jezelf 

In mijn aanbod help ik je aan meer persoonlijkheid, lef en diepgang in je business en leiderschap. Hierbij combineer ik mijn liefde voor coaching, fotografie en de natuur. Ik daag je uit om met de voeten in de modder een reis van binnen naar buiten te maken. Doen we coach- en schrijfoefeningen die je confronteren en eerlijke inzichten geven. Gebruiken we rauwe beelden als spiegel voor wie je in essentie bent. Foto’s laten jouw groei zien, maar zijn ook een reflectie van wat er nog in jou ‘blokkeert’ waardoor je niet je volle potentie leeft.

Vaak voelt het veilig om te blijven bij bekende patronen en gedachten. Maar verandering vanuit moed brengt je dichterbij jezelf. Het brengt je op de plek waar jouw talent en potentie samenkomen. Zodat je excelleert en voor 100% je eigen pad bewandelt. 

WILD PRESENCE # 1 dag

In deze coachsessie in de natuur plannen we vooral niet te veel, maar laten we juist ontstaan wat zich mag ontvouwen in jouw proces.

Ik bevraag, observeer en beweeg mee met wat er nodig is. Wie weet duik je het koude water in, ga je aan de slag met een creatieve schrijfoefening en ontstaan er intuïtieve beelden die we als spiegel gebruiken.  

Zie het als een expeditie, waarin je op reis gaat met jezelf. Geen quick fix, wel een tastbare verandering in het hier en nu. Zodat je vrijer onderneemt, op jouw manier. En geloof me, dat werkt bevrijdend. 

Online module ter voorbereiding.


Sessie van 4 uur in de natuur in de omgeving van Kampen – inclusief lunch.


10 beelden naar keuze die intuïtief zijn ontstaan tijdens de sessie. Extra beelden bijbestellen is mogelijk.


Afsluitende 30 minuten call via Zoom.

€797 

excl. BTW

Betalen in 2 termijnen is mogelijk

Tijdelijk bied ik ook een verkorte sessie aan van 2 uur voor €397. Je ontvangt hierbij 5 beelden naar keuze.

YOUR PRESENCE # 3 maanden

In dit coachingstraject gaan we voor een duurzame verandering. Laat je los wat niet van jou is. Kies je voor lef boven comfort. Ga je op een dieper niveau het dialoog aan.  

Je voelt dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit. De afgelopen tijd heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Maar je voelt dat je nu op het punt staat om dit naar buiten te brengen. Je volle potentieel zichtbaar te maken. Te delen.

Enerzijds coach ik intuïtief en voel en hoor wat er in het moment nodig is. Daarnaast ben ik iemand die analytisch en actiegericht is. Alles om jou te helpen om volledig op je eigen plek te gaan staan en leiderschap te nemen. 

Online module ter voorbereiding.


1x 3 uur kickoff sessie in de natuur in de omgeving van Kampen.


1x per 2 weken een coachsessie. Afwisselend in de natuur en online. Met een gemiddelde duur van 1.5 uur per keer.


Tussentijds contact, planning en persoonlijke opdrachten via Trello.


Afsluitende sessie van 2 uur in de natuur.


Zowel tijdens de kickoff als de afsluitende sessie neem ik mijn camera mee. Je ontvangt 20 intuïtieve beelden naar keuze. Extra beelden bijbestellen is mogelijk.

€2497 

excl. BTW

Betalen in 3 termijnen is  mogelijk

#wat brengt het mij? 

Ik beloof je geen gouden bergen, torenhoge omzet of ultiem geluk. Ik geloof wel dat je blik zal veranderen. Dat je anders leert kijken. Wat zorgt voor tastbare veranderingen in het hier en nu. Wellicht doorbreken we hardnekkige patronen,  misschien scherpen we jouw positionering en boodschap aan. Wie weet gaan we samen aan de slag met je content op je website of social media. Of kijken we wat nodig is om jouw volle potentieel in te zetten. 

#wat is je achtergrond? 

Sinds vijf jaar ben ik ondernemer. De eerste jaren als tekstschrijver en ondernemersfotograaf. Daarvoor  werkte ik vijftien jaar op diverse plekken in de jeugdzorg. Onder andere als jeugdhulpverlener binnen de crisiszorg en als coach en coördinator binnen het jongerenwerk. Het grootste deel werkte ik voor een project binnen de provincie Overijssel. Ik had hier een coachende en adviserende rol voor zelfstandig ondernemers (zorgboerderijen).

#shoot, ik wil alleen foto’s 

Stel, jij bent fan van mijn fotografie. En stiekem staat een inuitieve fotoshoot al een tijdje op je verlanglijstje. Of wellicht heb je mijn werk gezien op de website van een collega. Beelden waarin ik het verhaal van een bedrijf vertel. Geen paniek, naast mijn coaching, fotografeer ik nog steeds. Bel me vooral als jij een heel tof project hebt waarbij jij denkt dat wij een perfecte match zijn. Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze en tarieven.  

ZIJ GINGEN JE VOOR

Menu