Wat ik je niet beloof, is een perfecte Instagram feed, duizenden views op LinkedIn of een recordaantal likes op Facebook.

‘Maar Marjan, jij maakt toch niet voor niets al die prachtige beeldbanken voor ondernemers? Juist om ze te helpen in hun zichtbaarheid?’

Dat klopt. Ik geloof dat een beeldbank je helpt om zichtbaar te zijn op een manier die precies bij jou past, zodat jij klanten aantrekt met wie jij het liefst samenwerkt.

Maar ik geloof niet dat je continue zichtbaar moet zijn, om succesvol te zijn. Of dat de fantastische plaatjes op je Instagram je een garantie geven voor je succes.

Ik geloof in de kracht van ondernemers die zichzelf durven te zijn.

  • Ondernemers die zich focussen op verbinding, niet op views.
  • Ondernemers die hun passie najagen, niet een perfecte Instagram feed.
  • Ondernemers die vertrouwen op zichzelf, niet op likes.

Vrouwen en mannen die geloven in de impact van hun eigen boodschap.

Daarom vraag ik jou niet om in een bloemetjesjurk te poseren, wanneer dit niet jouw stijl is.

Of in een hippe koffietent een kop muntthee te drinken, als dit niets zegt over de worstelingen of verlangens van je klanten.

Ik zal je ook niet vragen om in het ijskoude water te stappen, als dit beeld niets toevoegt aan jouw visie of boodschap.

Ik vraag je wel om jezelf te laten zien. Dat je me vertelt wat je waarden zijn, waar je blij van wordt en wat je verlangens en dromen zijn.

Ik vraag je om je ondernemersreis met mij te delen en me te vertellen wat jou ten diepste drijft. Ik wil weten wat er in het hoofd omgaat van je klanten.Wat hun worstelingen en verlangens zijn.

Je hoeft dus niet enorm je best te doen om anders of onderscheidend te zijn.

Ik ben er zelfs van overtuigd hoe krampachtiger jij je best doet om anders te zijn, hoe groter de kans is dat jij jezelf en je klanten kwijtraakt.

Keep it simple.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu