www.marjanvanhouwelingen.nl
Verhalen over moed, leiderschap en ondernemen

Waar ik in 2023 om bekend wil staan

In dit jaar ben ik iemand die:

✦ wekelijks in de natuur te vinden is. Alleen of met een groep professionals. Juist omdat ik geloof dat mensen toe zijn aan een frisse wind en andere blik. In mijn ogen is de natuur de ideale omgeving voor reflectie, groei en ontwikkeling.

✦ doordeweeks de ruimte heeft om te wielrennen en te winterzwemmen. De tikkeltje jaloerse kudo’s van sportliefhebbers met een 9 tot 5 baan neem ik na afloop graag voor lief;)

✦ mensen aan elkaar verbindt wanneer ze kansen ziet voor beide partijen. Puur omdat het me energie geeft als personen elkaar versterken.

✦ volmondig ‘ja’ zegt tegen verschillende soorten opdrachten. Ik geloof steeds meer dat ik op die manier recht doe aan mezelf en aan anderen. De theorie over het kiezen van een niche of slechts 1 aanbod laat ik in 2023 wat meer links liggen;).

Ook hoop ik diegene te zijn, die:

✦ samenwerkt met maatschappelijk betrokken organisaties en bedrijven die investeren in het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers. Ik ben diegene die professionals coacht in de natuur, waarbij mijn camera meegaat als spiegel.

✦ je weet te vinden als je houdt van inspirerende boeken. Binnen no-time stuur ik je een serie screenshots van titels die ik onlangs op mijn e-reader las.

✦ zorgt voor een out of the box invulling van je kleinschalige event of teamdag. Of wellicht ben ik diegene die een inspirerend gastles in de natuur geeft aan je studenten.

In 2023 wil ik iemand zijn die:

✦ je mag bellen als je creatieve input of een scherpe blik nodig hebt voor een innovatief maatschappelijk project.

✦ graag meedenkt over beeldconcepten. Of het nu is voor een maatschappelijke campagne of een ondernemer die gelooft in eerlijke beelden, als ik maar foto’s kan maken die raken, prikkelen of zelfs schuren.

✦ gerust haar werk neerlegt om naar buiten te gaan. Wellicht omdat ik een regenboog zie, de lucht waanzinnig rood kleurt of het ijs dik genoeg is om te schaatsen;)

En jij? Waar wil jij in 2023 om bekend staan?

Deel dit bericht met je netwerk

Ruim vijftien jaar werkte ik op diverse plekken in de jeugdzorg en het jongerenwerk. Oplossingsgericht werken, handelen vanuit de systeemtheorie en het bieden van coaching en trainingen waren dagelijkse kost. Tot ik vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf startte. Eerst als schrijver en fotograaf en later als fotograaf voor ondernemers. Iets wat ik met ontzettend veel plezier deed. 

En toch mistte ik iets. Het voelde alsof ik iets liet liggen in mijn werk als fotograaf. Sterker nog. Ik gaf mijn klanten nog niet alles van het allerbeste wat ik in huis heb. Want ik ben een kei in het ontrafelen van processen en patronen. Ik zie dingen scherp.  Met mijn rake analyses zorg ik voor beweging en transformatie. Ik zie kansen en kom snel tot de kern. 

Vorig bericht
Doodsbang om te pletter te vallen
Volgend bericht
Wat als je stopt met twijfelen