www.marjanvanhouwelingen.nl
Verhalen over moed, leiderschap en ondernemen

De gelaagdheid van jouw bedrijf

Ik ben ervan overtuigd dat de kracht zit in de gelaagdheid van jouw bedrijf. Dat je verhalen deelt met diepgang. Dat je beelden deelt van de echte jij, zonder filters of de perfecte plaatjes.

Tijdens mijn ‘Wild presence dag’ help ik jou aan meer persoonlijkheid, lef en gelaagdheid in jouw presence. Ik daag je uit om met je voeten in de modder een reis van binnen naar buiten te maken.

Wie weet duik jij het koude water in, ga jij aan de slag met creatieve schrijfopdrachten en ontstaan er intuïtieve beelden die we als spiegel gebruiken.

Wellicht kun je je er nu nog niks bij voorstellen, maar geloof me: het werkt bevrijdend.

Niet alleen innerlijk maar ook naar buiten toe in je positionering en in je content. Want je laat iets zien wat niet veel mensen durven te laten zien. Je laat zien wat anderen wegduwen. Je laat zien wat er buiten de lijntjes voor magische dingen zijn.

Rauwe beelden zijn als een spiegel voor wie je essentie bent. Ze laten zien wat jij nu nog niet kunt zien!

Vandaag kun jij  je plek claimen voor de Wild Presence claimen. 4 uur lang gaan we samen op pad, de natuur in. We plannen vooral niet teveel, maar laten juist ontstaan wat zich ontvouwt in jouw proces. Ik bevraag, observeer en beweeg mee met wat er nodig is.

Bel me als je interesse voelt.

Deel dit bericht met je netwerk

Ruim vijftien jaar werkte ik op diverse plekken in de jeugdzorg en het jongerenwerk. Oplossingsgericht werken, handelen vanuit de systeemtheorie en het bieden van coaching en trainingen waren dagelijkse kost. Tot ik vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf startte. Eerst als schrijver en fotograaf en later als fotograaf voor ondernemers. Iets wat ik met ontzettend veel plezier deed. 

En toch mistte ik iets. Het voelde alsof ik iets liet liggen in mijn werk als fotograaf. Sterker nog. Ik gaf mijn klanten nog niet alles van het allerbeste wat ik in huis heb. Want ik ben een kei in het ontrafelen van processen en patronen. Ik zie dingen scherp.  Met mijn rake analyses zorg ik voor beweging en transformatie. Ik zie kansen en kom snel tot de kern. 

Vorig bericht
Leven is het meervoud van lef
Volgend bericht
Wachten op perfectie is niet nodig