www.marjanvanhouwelingen.nl

10 dingen die ik vandaag tegen je zeggen wil.

Maak een wandeling zonder doppen in je oren, even geen inspirerende muziek of podcast.
Luister naar de fluitende vogels en het suizen van de wind.

Chocolade helpt. Bijna altijd.

Koop hem niet als je de vorige drie nog niet hebt afgerond. Zelfs niet als ie alleen vandaag €47 kost #onlinetraining

Zeg niet dat het goedkomt.
Geef een knuffel en toon begrip voor het gevoel van de ander.

Je kinderen in het weekend met croissants voor de tv zodat jij een keer uit kunt slapen? Doen! Alhoewel, een broodje pasta geeft minder kruimels.

JIJ kunt meer dan je denkt.

Je hebt geen contentplanner nodig om rake post te kunnen schrijven.

Vraag niet ‘hoe het gaat’ als je zelf haast hebt.

Maak af en toe de cameralens van je telefoon schoon. Yep, ook die aan de voorkant voor je selfies;)

Veroordeel niemand op filters. Het leven is sowieso niet filterloos.

Nu ben jij aan de beurt;)

Deel dit bericht met je netwerk

Ruim vijftien jaar werkte ik op diverse plekken in de jeugdzorg en het jongerenwerk. Oplossingsgericht werken, handelen vanuit de systeemtheorie en het bieden van coaching en trainingen waren dagelijkse kost. Tot ik vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf startte. Eerst als schrijver en fotograaf en later als fotograaf voor ondernemers. Iets wat ik met ontzettend veel plezier deed. 

En toch mistte ik iets. Het voelde alsof ik iets liet liggen in mijn werk als fotograaf. Sterker nog. Ik gaf mijn klanten nog niet alles van het allerbeste wat ik in huis heb. Want ik ben een kei in het ontrafelen van processen en patronen. Ik zie dingen scherp.  Met mijn rake analyses zorg ik voor beweging en transformatie. Ik zie kansen en kom snel tot de kern. 

Vorig bericht
Ik spring wel in dat vennetje
Volgend bericht
Ik zeulde rond met flink wat kilo’s