www.marjanvanhouwelingen.nl

Samenwerken betekent ja zeggen tegen een ontmoeting met jezelf op een diepere laag. 

INTO THE WILD open inschrijving

INTO THE WILD is een groepsaanbod op een prachtige plek in de natuur. Het aanbod bestaat uit een mix van wandelen en coaching. Ook al zijn we met een groep, de focus ligt op je individuele proces.

Een ticket is verkrijgbaar voor €97 excl. btw. Na afloop ontvang je 1 digitale foto naar keuze met als optie om extra beelden bij te bestellen. Als richtlijn houd ik per groep ongeveer 4 tot 6 personen aan.

  • dinsdag 10 oktober – omgeving Wezep (bereikbaar met OV). 

De prachtige foto’s zijn de kers op de taart

Arja van der Pot – HART voor je bedrijf

Into the Wild heeft me op een bijna magische manier dicht bij mijn gevoel gebracht. Van nature zit ik graag en vaak in mijn hoofd, maar ik ben aan het leren om meer te voelen. En om te zijn in plaats van te doen. Het is geweldig om in één ochtend zulke grote stappen te zetten in persoonlijke groei. En de prachtige foto’s zijn de kers op de taart. 

MINI-SHOOT op locatie

Af en toe organiseer ik een dag waarop ik meerdere kortere shoots achterelkaar inplan. Als jij (nog) niet toe bent aan een complete fotoshoot, maar wel een paar nieuwe foto’s wilt, is dit wellicht een mooi aanbod voor jou.

De prijs is €247 excl. btw. Na afloop ontvang je 5 foto’s naar keuze met de optie om extra beelden bij te bestellen. 

De eerstvolgende datum staat gepland op dinsdag 12 september bij het Heerdestrand. Een fijne combinatie tussen water, bos en heide. Je kunt via het aanmeldformulier je voorkeur voor de ochtend of middag aangeven.