www.marjanvanhouwelingen.nl

Er staan weer mooie activiteiten op de agenda. Tot de zomer zijn er diverse data gepland voor mijn Into the Wild. Ook organiseer ik een coachingsdag op Ameland. Daarnaast kun je je inschrijven voor een mini-shoot in een prachtig stukje natuur. 

Samenwerken betekent ja zeggen tegen een ontmoeting met jezelf op een diepere laag. 

Coachingsdag op AMELAND

Meegaan naar Ameland betekent ja zeggen tegen een ontmoeting op een diepere laag. Tegen humor en een fijn gezelschap. Zie het als een expeditie, waarin je op reis gaat met jezelf. Samen met schrijver en paardencoach Leontine Kremers organiseer ik een coachingsdag op het eiland. Al doen we dit niet alleen. De Friese merrie Anna speelt ook een cruciale rol. Net zoals mijn camera die iets van jouw proces weerspiegelt.

Op vrijdag 14 april kun je mee naar Ameland voor €249 excl. btw. Wij zorgen voor het programma, de lunch en een hapje en drankje voor onderweg. Jij zorgt voor je bootticket, het huren of meenemen van een fiets en stevige wandelschoenen.

De prachtige foto’s zijn de kers op de taart

Arja van der Pot – HART voor je bedrijf

Into the Wild heeft me op een bijna magische manier dicht bij mijn gevoel gebracht. Van nature zit ik graag en vaak in mijn hoofd, maar ik ben aan het leren om meer te voelen. En om te zijn in plaats van te doen. Het is geweldig om in één ochtend zulke grote stappen te zetten in persoonlijke groei. En de prachtige foto’s zijn de kers op de taart. 

INTO THE WILD open inschrijving

INTO THE WILD is een groepsaanbod op een prachtige plek in de natuur. Het aanbod bestaat uit een mix van wandelen en coaching. Denk aan creatieve schrijfopdrachten, systemische oefeningen en reflectieve en speelse momenten.

Een ticket is verkrijgbaar voor €97 excl. btw. Na afloop ontvang je 1 digitale foto naar keuze met als optie om extra beelden bij te bestellen.

De eerstvolgende datum is op donderdag 9 maart van 10.00 tot 12.30 uur in de omgeving van Wezep. De daaropvolgende data zijn:

  • woensdag 12 april – omgeving Epe/Heerde (nog 1 plek)
  • dinsdag 23 mei – omgeving Wezep (nog 2 plekken) 

MINI-SHOOT op locatie

Af en toe organiseer ik een dag waarop ik meerdere kortere shoots achterelkaar inplan. Als jij (nog) niet toe bent aan een complete fotoshoot, maar wel een paar nieuwe foto’s wilt, is dit wellicht een mooi aanbod voor jou. Mijn ervaring is dat we zelfs binnen dertig minuten enkele mooie portretten kunnen maken.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland. Als je interesse hebt, laat het me weten zodat je meteen bericht krijgt als ik een nieuwe datum heb.